26.4.2023 Vyp Od IN

Módní trendy pro jaro 2023: Oslnivé stylizace pro novou sezónu

Nová sezóna přináší nové módní trendy a jaro 2023 není výjimkou. Očekáváme, že se do módního světa vrátí zářivé barvy, odvážné vzory a hravé kousky, které nám pomohou osvěžit naše šatníky a vytvořit jedinečné stylizace. Zde je pohled na některé módní trendy, které ovládnou jaro 2023.

  1. Výrazné barvy: Po období neutrálních a přírodních barev, které jsme viděli v minulých sezónách, se do módního světa vrátí výrazné barvy. Jaro 2023 bude o plné paletě odvážných odstínů, jako je zářivě žlutá, sytá modrá, jiskřivá fialová a intenzivní růžová. Můžete se těšit na módní kousky ve výrazných barvách, jako jsou kabáty, sukně, šaty a topy, které vám dodají energii a sebevědomí.
  2. Květinové vzory: Jaro je tradičně spojováno s květinovými vzory a pro jaro 2023 nebudou květy chybět. Avšak tentokrát půjdeme ještě o krok dál s odvážnými a expresivními květinovými vzory. Očekáváme, že se objeví květinové vzory ve velkém měřítku, které se táhnou po celém oděvu od hlavy až k patě. Můžete si vybrat mezi různými květinovými motivy, od romantických růží po divoké pampelišky, které vám dodají ženskou a hravou náladu.
  3. Retro styl: Retro móda se stala populární a očekáváme, že tento trend bude pokračovat i v jarní sezóně 2023. Budeme vidět inspiraci z různých období, jako je 60. léta s mini sukněmi a geometrickými vzory, 70. léta s volnými kalhotami a květinovými vzory, nebo 80. léta s neonovými barvami a rozmanitými textiliemi. Retro styl nám umožní tvořit unikátní a stylové kombinace, které oslní okolí.
  4. Oversize střihy: Pohodlí a volnost pohybu jsou pro jaro 2023 klíčové. Proto očekáváme, že se objeví oversize.

Jaro je čas obnovy a osvěžení, a to platí i pro naše účesy.  Jaké trendy jarních účesů můžeme v nadcházející sezóně očekávat?

  1. Plážové vlny: Tento přirozený a ležérní účes je stále oblíbený a bude ideální pro jaro. Plážové vlny dodají vašim vlasům volný a hravý vzhled, který připomíná volné dny strávené na pláži. Můžete je dosáhnout pomocí texturizačního spreje nebo tenkého kulmování, které dodá vašim vlasům tu správnou vlnitou strukturu.
  2. Polodlouhé vlasy s ofinou: Polodlouhé vlasy jsou stále velmi populární a mohou být skvělou volbou pro jaro. Můžete je zkombinovat s ofinou, která dodá vašemu vzhledu svěžest a mladistvost. Ofina může být rovná, zvlněná nebo rozčesaná na stranu, ať už se rozhodnete pro kteroukoli variantu, bude to moderní a trendy vzhled pro jaro 2023.
  3. Vysoký culík: Jednoduchý a praktický vysoký culík je stále populární a bude skvělou volbou pro jarní dny, kdy chcete mít vlasy učesané a mimo obličej. Můžete ho nosit úhledný a elegantní nebo volnější a ležérní. Můžete také experimentovat s různými stylizacemi culíku, jako je tkaní vlasů nebo přidání ozdobných šperků.
  4. Retro vlny: Retro účesy jsou v trendu a pro jaro 2023 se očekává návrat retro vln. Tyto elegantní a klasické vlny dodají vašim vlasům sofistikovaný a vintage vzhled. Můžete si je udělat pomocí kulmy nebo žehličky na vlasy a následně je rozčesat prsty, abyste dosáhli požadovaného retro efektu.
  5. Barevné akcenty: Jaro je čas, kdy můžete experimentovat s barvami, a to platí i pro vaše vlasy. Pro jaro 2023 se očekává trend s barevnými akcenty, které dodají vašim vlasům hravost a originalitu. Můžete zkusit odvážné odstíny jako je růžová, modrá, zelená nebo fialová, nebo naopak subtilnější akcenty, například ombre nebo balayage techniky, které dodají vašim vlasům zajímavý a výrazný, avšak velmi přirozený vzhled.

Ať už sáhnete po usedlejší verzi, nebo dáte přednost extravaganci, nezapomeňte, že jaro je dobou svěžesti. Pusťte tedy do svého šatníku alespoň trošku svěžího vánku – třeba v podobě barev, a nebo alespoň malé změny účesu.