Medvídkový čaj si vaše děti zamilují

Medvídkový čaj si vaše děti zamilují

30.1.2021 1 Od IN

Medvídkový čaj si vaše děti zamilují

Odmítá váš potomek šálek horkého čaje? Díky čajovým medvídkům si ho zaručeně zamiluje. Tato novinka od českého výrobce pomalu dobývá dětská srdce – kdo ji jednou vyzkouší, ten bude chtít lahodný horký nápoj pít denně.

Čaj je oblíbený nápoj, který spojuje generace i kultury. Některé děti ho ale z různých důvodů nemají rády. Zošklivily si ho poté, co jste je při nemoci nutili pít čaj bylinkový, párkrát si jím spálili jazyk nebo jim vadí prostě něco jiného. Co s tím, když chcete, aby si ráno daly šálek teplého nápoje, nebo se zahřály po návratu z procházky? Udělejte jim medvídkový čaj!

Co je medvídkový čaj a jak funguje?

Medvídkový čaj vlastně není nic světoborného. Jde o ovocný čaj, který má jen o dost zajímavější formu. Místo sáčku nebo sypaného čaje totiž do hrnku dáte 1-3 čajové medvídky. Jakmile je zalijete horkou vodou, medvídci se rozpustí, vodu obarví a ochutí – čaj je hotový.

I když je princip úplně stejný jako u klasického čaje, pro děti jsou čajoví medvídci o hodně zajímavější než klasický čaj. Po medvídkovém čaji se děti mohou utlouct.

Česká firma tvoří zábavný a zdravý dětský svět

Čajové medvídky vyrábí česká firma Lipoo, jejíž příběh se začal psát v 70. letech v obci Vizovice. Paní Zdeňka, zakladatelka firmy, zde trávila dětství u babičky v jejím domě provoněném sušenými bylinkami. Malá Zdeňka tehdy snila o tom, jak si jednoho krásného dne otevře bylinkářství.

K otevření bylinkářství sice nedošlo, zato v roce 1995 položila základy firmy, která dodnes dodává kvalitní čaje, sušené ovoce i zeleninu a mimo jiné také čajové medvídky.

Firma Lipoo vyrábí produkty nejen pro děti, nicméně jejím hlavním posláním je zlepšovat dětský svět – dělat ho voňavější, bezpečnější, zdravější a zábavnější.

Dobrá zpráva: Medvídkový čaj je cenově dostupný

Kolik stojí kvalitní čaj? Ne o moc méně než čajoví medvídci. Lipoo prodává medvídkové čaje s různými ovocnými příchutěmi – například pomeranč a skořice, rebarbora a černý bez, máta, malina a vanilka, citrón a zázvor atd.

Kromě jednotlivých balení se dá pořídit i balíček čajových medvídků za zvýhodněnou cenu. Na kolik šálků čaje jeden balíček vydrží, je obtížné říct. Výrobce doporučuje použít 1-3 medvídky, podle toho, jak máte velký hrnek a jak silný čaj chcete.

Malým princeznám se budou líbit čajoví jednorožci

Kromě čajových medvídků firma Lipoo vyrábí i čajové jednorožce. Také ty stačí vhodit do horké vody, promíchat lžičkou a nechat rozpustit v lahodný nápoj. Čajoví jednorožci se dají koupit rovněž se stylovým plecháčkem s jednorožcem.

Čajoví jednorožci se stanou lektvarem krásy a síly pro každou malou slečnu, vždyť i jednorožci jsou odpradávna vnímáni jako vznešená a silná zvířata. Čajoví jednorožci se dají koupit rovněž se stylovým plecháčkem s jednorožcem.

A kde čajové medvídky nebo jednorožce koupit? Přímo v e-shopu Lipoo.cz.